Toimitusehdot ja henkilö-rekisteriseloste

TOIMITUSEHDOT

 

Tuotteiden hintoihin ei sisälly alv 24 %. Ilmoitettu hinta on suuntaa antava, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinta vahvistuu kun lopullinen osallistujamäärä on tiedossa, ja se ilmoitetaan osallistujille 14 vrk ennen tilaisuuden alkua.  Osa tuotteista on maksuttomia, tämä on silloin mainittu tuotteen yhteydessä. Lähetämme ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostitse. Osallistumisvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista ilmoittautumisen yhteydessä. TBC:llä on oikeus perua tai siirtää koulutus, verkostotilaisuus tai tapahtuma, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.

 

Ilmoittautumisen sitovuus määräytyy seuraavasti:

 

  1. Tuotteella on jo toteutuspäivämäärä ilmoittautumisajankohtana:

  a) Sitova ilmoittautuminen syntyy ilmoittautumisen yhteydessä.

 b) Sitovan ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia viimeistään 21 vrk ennen tilaisuuden ensimmäistä toteutuspäivämäärää ellei tilaisuuden kohdalla ole toisin mainittu.

 c) Yritykseltä veloitetaan tilaisuudesta täysi hinta, mikäli osallistumista ei peruuteta em. määräaikaan mennessä. Osallistuja voidaan kuitenkin vaihtaa toiseen yrityksen sisällä, veloituksetta.

 

  1. Tuotteella ei ole vielä sovittua toteutuspäivämäärää ilmoittautumisajankohtana:

 a) Ilmoittautuminen ei ole sitova ennen kuin tapahtumalle on sovittu päivämäärä. Sitova ilmoittautuminen syntyy kun tuotteelle on sovittu toteutuspäivämäärä ja siitä lähetetään osallistumisvahvistus eikä sitä ole määräajan sisällä peruttu.

   b) Osallistumisvahvistuksen vastaanottamisen jälkeen on 5 vrk aikaa perua ilmoittautuminen vastaamalla osallistumisvahvistusviestiin, muutoin ilmoittautuminen tulee sitovaksi.

   c) Tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitetaan tilaisuudesta veloitettava täysi hinta. Osallistuja voidaan kuitenkin vaihtaa toiseen yrityksen sisällä, veloituksetta.

Tällä ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudutaan Tampere Business Campus TBC ry:n järjestämään koulutustilaisuuteen tai muuhun tapahtumaan.  Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Joitakin tietoja, lähinnä nimi, joskus myös puhelinnumero, sähköpostiosoite ja työnantajan nimi, saatetaan luovuttaa esim. yritysvierailujen sisäänpääsyjä varten, tai koulutukseen liittyvää viestintää varten kouluttajalle, jonka koulutukseen henkilö on ilmoittautunut.  Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja voidaan käyttää ilmoittautumiseen liittyvään viestintään ja ilmoittautumisessa ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen. Ilmoittautumistiedot jäävät TBC:n asiakasrekisteriin tilastollisista syistä ja siltä varalta, että ilmoittautumisen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä.  Keräämme tietoja jäsenrekisteriimme yhteydenpitoa varten. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen ja yhdistyksen jäsenyyssuhteen ylläpito ja hoito. Yritykset ovat Tampere Business Campus TBC ry:n jäseniä ja niiden henkilökunta käyttää yhdistyksen tarjoamia palveluita. Rekisterin avulla jäsenyrityksiä tiedotetaan yhdistyksen palveluista, kuten koulutuksista ja tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Henkilötietojen kerääminen mahdollistaa yhteydenotot. Henkilörekisteriseloste löytyy tästä.