TBC Kollegat kohtaavat verkostoissa

Kollegaverkostojemme keskeinen idea on ”jaa ja saa” 

Rohkaisemme jäsenyrityksiä osallistumaan aktiivisesti. Verkostoista saa kontakteja ja sisältöä, joita ei saa mistään muualta.

Tällä hetkellä toiminnassa olevat TBC Kollegaverkostot:

 • Toimitusjohtajaverkosto
 • Talousasiantuntijaverkosto
 • Tuotantojohtajaverkosto
 • Työsuojelu- ja turvallisuusasiantuntijoiden verkosto
 • Myynti-, markkinointi- ja viestintäverkosto
 • ICT-verkosto
 • Esimiesverkosto
 • Assistenttiverkosto
 • HR-verkosto
 • UUSI Liiketoimintajohdon verkosto alk. 22.9.
 • UUSI Tuotehallinnan ja tuotekehityksen verkosto alk. 2.11.
 • UUSI Projektityön verkosto alk. 9.11.

Mikä on kollegaverkostojen tarkoitus?

Samantyyppisissä tehtävissä toimivat kollegat tapaavat toisiaan ja keskustelevat yrityksen ja oman työn kannalta tärkeistä aihealueista. Kuullaan mielenkiintoisia alustuksia verkoston jäsenien tai ulkopuolisten toimijoiden pitäminä. Vieraillaan jäsenyrityksissä, tehdään esim. tehdaskierroksia tai kuullaan mielenkiintoisista yritys-caseista. Vaikutetaan itse verkoston sisältöön. Periaatteena on, että jokainen verkostoon osallistuva yritys sekä jakaa että vastaanottaa tietoa, kokemuksia, vinkkejä, ajatuksia ja ideoita.

 

Superverkosto

Vuonna 2017 pidämme myös superverkostotilaisuuksia, joissa käsitellään laajempia, ajankohtaisia aiheita, jotka koskevat useita eri kollegaverkostoja. Superverkostoihin järjestetään puheenvuoroja ja luentoja kiinnostavilta puhujilta niin jäsenyrityksistä kuin niiden ulkopuolelta. Superverkostojen teemat poimimme jäsenyrityksiltämme, tähän mennessä on ehdotettu esim. digitalisaation eri näkökulmia.

 

Verkostokortti

Jäsenyritysten pyynnöstä olemme uudistaneet verkostojen hinnoittelua. Yritys voi ostaa VERKOSTOKORTIN eli oikeuden kaikkiin verkostoihin (yli 40 tapahtumaa vuodessa) ja tämän lisäksi superverkostotapaamisiin (neljä vuodessa) kokonaishinnalla 1200 euroa + alv. 24 %/vuosi.

Verkostokortilla yrityksen henkilöstö saa käydä vapaasti kaikissa verkostotapaamisissa vuoden aikana. Tarjolla on yli 40 tilaisuutta! Osallistujien määrää per verkosto ei rajoiteta.

Nykyisiltä jäsenyrityksiltä kysytään halukkuutta hankkia verkostokortti yrityskorttien lähettämisen yhteydessä helmikuun aikana.

Verkostokortin tarkoituksena on tehdä verkostoihin osallistumisesta helppoa. Kiinnostavaan verkostoon tai aiheeseen voi tarttua noin vain, ja pyytää kollegankin mukaan.

Toinen vaihtoehto on käyttää vanhaa mallia ja hankkia yksittäisten verkostojen jäsenyyksiä hintaan 300 euroa (+ alv. 24 %) per yritys per vuosi.

 

 

 Assistenttiverkoston tapaaminen Tammertukussa 2016

 

Vuonna 2017 teemme verkostojen toiminnasta aiempaa tavoitteellisempaa ja jäsennellympää

Verkostotapaaminen on tiivis parituntinen, josta osallistuja lähtee henkisesti rikastuneena jatkamaan omaa työtään.

Verkostotilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille TBC:n jäsenyrityksissä työskenteleville. TBC organisoi verkostotoiminnan. Ryhmä päättää kokousajat ja -paikat sekä tapaamisten aiheet. Aiheita voidaan käsitellä verkoston osallistujien kesken tai hankkia tapaamiseen ulkopuolinen asiantuntija. Tapaamisia on yleensä 6-8 kertaa vuodessa.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Sari: 040 771 0004, sari.raivo(at)tbc.fi
Sanna: 050 3777 675, sanna.pasanen(at)tbc.fi
Emmi: 040 581 3377, emmi.holja(at)tbc.fi