Työskenteletkö TBC-jäsenyrityksessä?

Tartu tilaisuuteen ja osallistu aktiivisesti yrityksenne liiketoiminnan kehittämiseen! TBC-tilaisuudet on suunniteltu Sinulle ja kollegoillesi. Tilaisuuksistamme saat ajatuksia ja ideoita sekä yrityksenne toiminnan kehittämiseen että oman asiantuntijuutesi kehittämiseen.

Tule mukaan TBC:n koulutuksiin ja verkostoihin kehittämään ammatillista osaamistasi, verkostoitumaan ja benchmarkkaamaan.

TBC on jäsenyritystensä omistama, joten jäsentemme tarpeet ohjaavat tekemistämme. Onko sinulla erityistoiveita tilaisuuksien teemoiksi? Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi meille.

Alla on kerrottu tarkemmin verkostoistamme, koulutuksistamme ja yhteiskehittämisen ohjelmista sekä siitä, miten pääset niihin mukaan. Tervetuloa mukaan!

 

 

Verkostot

TBC:ssä on 13 kollegaverkostoa:

 • Assistenttiverkosto
 • Esimiesverkosto
 • Hankintaverkosto
 • HR-verkosto
 • ICT-aiheiden verkosto
 • Liiketoimintajohdon verkosto
 • Markkinointi-, myynti- ja viestintäverkosto
 • Projektityön verkosto
 • Superverkosto
 • Talousverkosto
 • Tuotehallinnan ja tuotekehityksen verkosto
 • Toimitusjohtajaverkosto
 • Työsuojelu- ja turvallisuusverkosto

 

Verkostoihin voivat osallistua TBC-jäsenyritysten työntekijät (katso jäsenyritykset sivun alareunasta). Kukin verkosto kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa. Verkostotilaisuus kestää kaksi tuntia. Yleensä verkostotilaisuudessa on alustus + keskustelua. Tavoitteena on rikas näkökulmien ja kokemusten vaihtaminen, benchmarkkaus ja verkostoituminen. Verkostoihin pääsee mukaan ilmoittautumalla kotisivuillamme ja tulemalla paikalle. Verkostoon voi tulla myös itseä kiinnostavan aiheen perusteella, vaikka verkostonimike ei vastaisi omaa tehtävänkuvaa. Vain toimitusjohtajaverkosto on pelkästään toimitusjohtajan tai yksikönjohtajan tehtävässä oleville.

Verkostoihin liittyvät kysymykset voit osoittaa Sanna Pasanen, p. 050 3777 675

 

Koulutukset

TBC järjestää 20 lyhytkoulutustilaisuutta (1 pv tai 0,5 pv) vuoden aikana. Koulutuksiin voivat osallistua TBC-jäsenyritysten työntekijät (katso jäsenyritykset sivun alareunasta). Ne toteutetaan jäsenyritysten toiveiden ja tarpeiden perusteella.

Koulutustarjonta täydentyy kuukausittain. Ohjelmaamme voit seurata etusivun tapahtumakalenterista.

Koulutuksista voit kysyä lisätietoja Sanna Pasanen, p. 050 3777 675

 

Yhteiskehittämisen ohjelmat

Yhteiskehittämisen ohjelmiin voivat osallistua TBC-jäsenyritysten (katso jäsenyritykset sivun alareunasta) työntekijät.

 

Sparripari

Sparripari on yhteiskehittämisen ohjelma, johon voi ilmoittautua joko sparraajaksi tai oppijaksi. Sparripari on aihepohjaista vertaissparrausta, johon on jatkuva haku. Sparripari etsitään toisesta TBC-jäsenyrityksestä. Jos siis kaipaat ajatusten tuulettamista toisesta yrityksestä tulevan henkilön kanssa tai haluat oppia uutta jostakin aiheesta, niin ilmoittaudu mukaan oppijaksi! Tai jos olisit käytettävissä sparraajaksi, niin ilmianna itsesi!

Sparripariin liittyvät tiedustelut: Sanna Pasanen, p. 050 3777 675

Katso Sparriparin esittelyvideo.

 

Talent

Talent on yhteiskehittämisen ohjelma, joka starttaa kerran vuodessa syksyllä. Talentissa TBC-jäsenyrityksistä bongatut osaajat ratkaisevat toisen TBC-jäsenyrityksen kehittämistehtävää. Talentin tavoitteena on haastaa osaajat ajattelemaan oman laatikkonsa ulkopuolelta, oppimaan konsultatiivista kehittämisotetta ja toimimaan moniammatillisessa, yritysrajat ylittävässä tiimissä. Kehittämistehtävän tarjoavalle yritykselle Talent antaa osaavat tekijät yrityksen kehittämistoimintaan.

Talentiin liittyvät tiedustelut: Sari Raivo, p. 040 771 0004

 

Opinkierros

Lähde Opinkierrokselle oppimaan ja benchmarkkaamaan!

TBC järjestää puolestasi opintokäynnit kiinnostaviin yrityksiin. Yritykset voivat olla TBC:n jäsenyrityksiä tai ulkopuolisia yrityksiä. Opinkierrokselle voi lähteä yhteen tai useampaan yritykseen, yksin tai tiimin kanssa.  Yhden käynnin kesto on 2-3 tuntia.

Opinkierrokselle voi hakea milloin vain.

Tiedustelut: Sanna Pasanen, p. 050 3777 675 tai sanna.pasanen@tbc.fi

 

Jaa sivu: