Mukaan toimintaan

Tampere Business Campus ottaa yritysverkostoon uusia jäseniä. Mukaan tulevalta yritykseltä edellytetään kiinnostusta kehittää oman organisaation toimintaa ja henkilöstön osaamista sekä halua jakaa omaa osaamistaan verkostossa ja sitoutua verkoston toimintaan.

TBC:n jäseneksi

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen! Kerromme sinulle tarkemmin, mistä yritysverkoston toiminnassa on kysymys, millaisia etuja voimme tarjota liiketoiminnallenne ja henkilöstön kehittämiselle.

Jäsenyys on maksullinen. Maksu määräytyy yrityksen liikevaihdon ja henkilömäärän mukaan. Jäsenmaksun lisäksi yritys maksaa liittymismaksun sekä verkostokortin (rajaton osallistuminen verkostoihin 1200 e/vuosi) tai erillisiä verkostomaksuja (300 e/verkosto/vuosi).

Teemme yrityksessänne osaamisen johtamisen arvioinnin, jolla kartoitamme osaamisen kehittämisen vahvuudet ja kehittämiskohteet. TBC:n hallitus tekee päätöksen uuden jäsenen mukaan ottamisesta verkostoon.

 Jäsenedut

  • TBC-verkostossa kehitetyt toisilta oppimisen työkalut sekä laajan verkoston osaaminen.
  • TBC:n kilpailuttamat, jäsenyritysten tarpeisiin erityisesti valitut koulutustilaisuudet. Koulutuksista osa on suunnattua johtamiseen ja esimiestyöskentelyyn, osa alansa ammattilaisten osaamisen kehittämiseen.
  • Monipuoliset verkostot koko henkilöstölle.
  • Useita vuosittaisia tapahtumia ja yhteistilaisuuksia huippupuhujilla.
  • Tarvekartoitukset säännöllisillä yrityskäynneillä. Varmistamme, että yritysten tarpeet ja TBC:n tapahtuma-, koulutus- ja verkostotarjonta kohtaavat.
  • Tiivis yhteistyö eri rahoittajien kanssa. Autamme jäsenyrityksiä käyttämään eri rahoitusinstrumentteja osaamisen kehittämiseen.

 

Kysy lisää Sarilta! Puh. 040 771 0004 tai sähköposti: sari.raivo(at)tbc.fi