Hae mukaan TBC Talent -ohjelmaan!

 

Talent-ohjelmassa TBC-jäsenyritysten työntekijöistä kootut moniosaajatiimit ratkovat case-yritysten liiketoimintahaasteita

Haku syksyllä 2019 alkavaan Talent-ohjelmaan on nyt auki! Etsimme sekä Osaajia että case-yrityksiä. Talent järjestetään TBC:ssä jo viidettä kertaa. Yhteiskehittämisen ohjelma on kehittynyt vuosien varrella toimivaksi kokonaisuudeksi niin osaajan, osaajan työnantajan kuin case-yrityksenkin kannalta.

Yritys – miksi hakea mukaan Talentiin case-yritykseksi? TBC:n Talent-ohjelma tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää ratkaisuja omiin liiketoimintahaasteisiin ja saada ulkopuolisten näkökulmia oman organisaation kehittämiseen. Ohjelmaan osallistuneet case-yritykset ovat olleet erittäin tyytyväisiä moniosaajatiimien ratkaisuihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu case-yritykseksi täällä.

Työntekijä – olisiko sinusta ratkomaan case-yrityksen liiketoimintahaastetta? Kyllä, jos Sinulla on halua laajentaa liiketoimintaosaamistasi monialaisessa osaajajoukossa. Ohjelma soveltuu erityisesti kokeneelle, omalla alallaan ansioituneelle ammattilaiselle, joka haluaa kehittyä ja haastaa itseään uudessa ympäristössä. Ohjelman aikana osaajia valmennetaan konsultatiiviseen kehittämiseen ja heille annetaan eväitä tässä roolissa toimimiseen. Ohjelmasta saatuja oppeja voi viedä käytäntöön omassa työssä.
Lue lisää ja ilmoittaudu osaajaksi täällä.

Talent-ohjelma käynnistyy syksyllä 2019 Talent-osaajien valmennusosiolla. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään 27.11. klo 8:30 alkaen. Vuoden 2020 alussa osaajat jaetaan moniosaajatiimeihin. Case-yritysten liiketoimintahaasteiden ratkominen aloitetaan helmi-maaliskuussa 2020. Kehittämistehtävät toteutetaan vuoden 2020 loppuun mennessä ja ohjelman reflektointipäivä pidetään maaliskuussa 2021. Talentiin voi osallistua oman työn ohella. Talent vie arviolta 1,5 henkilötyöpäivää kuussa ja ajankäytön määrään voi vaikuttaa jonkin verran myös itse.

Jaa sivu: